Τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια, δημοσιεύθηκαν δεκάδες αφιερώματα στο DefencePoint με αντικείμενο την ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ανάγκη εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16C/D Block 30 και Block 50 της Πολεμικής Αεροπορίας. Δεν παραθέτουμε παραπομπές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναζητηθούν οι εν λόγω αναλύσεις με την πληκτρολόγηση των τύπων των μαχητικών.

Του Στέργιου Δ. Θεοφανίδη

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και είμαστε υποχρεωμένοι από την αλλοπρόσαλλη ελληνική πραγματικότητα που επιβαρύνει με δισεκατομμύρια ευρώ την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και στο χώρο των εξοπλιστικών, να επαναλάβουμε τα παρακάτω αυτονόητα:

  1. Βάσει διαφόρων δημοσιευμάτων, “περιφέρεται”, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα, η πληροφορία ότι επίκειται η ματαίωση του εκσυγχρονισμού των 38 μαχητικών F-16C/D Block 50 της Πολεμικής Αεροπορίας στο επίπεδο Block 50++ Advanced. Μετά από μία δεκαετία παλινωδιών σχετικά με την τύχη των 32 παλαιότερων F-16C/D Block 30, θα είναι τουλάχιστον εγκληματική για το αξιόμαχο της Πολεμικής Αεροπορίας ως επιλογή, ο μη εκσυγχρονισμός των Block 50.

Δείτε περισσότερα

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ εκσυγχρονισμού των F-16 Block 30-50 για 800 εκατομμύρια Ευρώ και ακολουθεί το scrap, ID: 29223

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual