Φωτογραφία αρχείου

Κομμάτι – κομμάτι η Πολεμική Αεροπορία χτίζει το μέλλον της αεροπορικής υπεροχής στην περιοχή καθώς η αλλαγή σελίδας για τον πανίσχυρο αεροπορικό στόλο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα τις ημέρες που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην πολύ σημαντική υπογραφή του συμφώνου αμυντικής συνδρομής Ελλάδας Γαλλίας και την προσθήκη στο ναυτικό οπλοστάσιο των φρεγατών Belh@ra καθώς και τη σημαντική διαπραγμάτευση για τις κορβέτες Gowind, νοτιοδυτικά της Γαλλίας το «403» ντύθηκε στα γαλανόλευκα.

Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, στην Ελληνική κυριότητα πέρασε το τρίτο Rafale F3R γεγονός που δείχνει ότι οι Γάλλοι τηρούν απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, η οποία θέλει να προλάβει την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου ιπταμένων και μηχανικών στο Γαλλικό έδαφος.

Το τρίτο Rafale F3R πέρασε στα Ελληνικά χέρια κι από το Ιστρ βρίσκεται πλέον στο Μερινιάκ, νοτιοδυτικά της Γαλλίας για να γίνει μαζί με τ’ άλλα δυο, ο νέος Ελληνικός σχηματισμός που μαθαίνει τους αυριανούς εκπαιδευτές της 332 Μοίρας «Γεράκι».

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Παραδόθηκε το 3ο Rafale F3R και "ντύθηκε" στα γαλανόλευκα !, ID: 29087

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Δείτε περισσότερα