Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας οδηγίες προς τους επιτυχόντες/ούσες προς κατάταξη στη Σχολή Ικάρων.

Οι οδηγίες αφορούν μόνο Ελληνες/ίδες του φετινού διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών-τριών για τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), για τη συμπλήρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών πριν από την κατάταξη τους, προς διευκόλυνση του ελέγχου τους.

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ) οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2021, στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι Αττικής.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών που επισυνάπτεται.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Εισακτέοι Σχολής Ικάρων Έτους 2021-22, ID: 28664

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Επισημαίνεται ότι, λόγω της υφιστάμενης πανδημίας πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, οι προς κατάταξη επιτυχόντες στη ΣΙ θα πρέπει να προσκομίσουν PCR COVID-19 test αρνητικό (-), που θα έχει πραγματοποιηθεί 48-72 ώρες πριν από την ημερομηνία της κατάταξης. Η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.