Το τεχνικό προσωπικό της 337 Μοίρας εμπλέκεται σε όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας των μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 52+.

Αποτελούν ένα αθέατο πυλώνα ισχύος, στέκονται πάντα στο πλευρό των ιπταμένων των μαχητικών F-16, τόσο σε εκπαιδευτικές πτήσεις όσο και σε καθήκοντα ετοιμοτήτων “readiness”. Καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αεροπορικών επιχειρήσεων της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα .

Τρία συνολικά σμήνη συντήρησης μαζί με το γραφείο επιθεώρησης, το γραφείο ελέγχου συντήρησης και το γραφείο εκπαίδευσης τυποποίησης, είναι η δομή που εξασφαλίζει καθημερινά το αξιόμαχο των Block 52 των φαντασμάτων της Λάρισας.

Η χρόνια αποκατάσταση μιας βλάβης εξαρτώνται από την φύση και την κατηγορία του συστήματος που εμφανίζει το πρόβλημα

Κυρίαρχο ρόλο παίζει η εμπειρία κάθε τεχνικού που χτίζεται στη δουλεία, αλλά ταυτόχρονα και με πολύ διάβασμα προκειμένου να αντεπεξέλθει στα κρίσιμα καθήκοντα του…Οι τεχνικοί που ειδικεύονται στα ηλεκτρονικά συστήματα Block 52+ ελέγχουν κατά κύριο λόγο τα συστήματα τηλεπικοινωνιών, την λειτουργία του ραντάρ, καθώς και το σύστημα αυτοπροστασίας του μαχητικού.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Οι τεχνικοί που κρατούν ψηλά τα "F-16 Block 52+" της 337 Μοίρας, ID: 26695

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Για κάθε τι φυσικά απαιτείται ιδιαίτερη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, απόλυτη σταθερά, είναι ο υψηλός βαθμός αίσθησης του καθήκοντος και της ευθύνης που φέρνουν οι τεχνικοί της 337 Μοίρας.