Η 332 Μοίρα «Γεράκι» της 114 Πτέρυγας Μάχης είναι αυτή η οποία πρέπει σταδιακά να προετοιμάζεται καθώς σε λίγους μήνες από τώρα, είναι αυτή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που θα δεχτεί στα υπόστεγά της τα 18 RAFALE F-3R.

Σύμφωνα με Επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας η απόφαση αυτή πιστώνεται στον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη ο οποίος φέρεται να σημειώνει πως «αυτό είναι το δίκαιο, το λογικό κι έτσι πρέπει να γίνει». Οι ίδιοι Επιτελείς τόνιζαν ότι το γεγονός της διαθεσιμότητας σε ανταλλακτικά έφερε ένα ντόμινο προβλημάτων στη Μοίρα για τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονταν ιπτάμενοι κι τεχνικοί.

Μάλιστα όπως εξηγούσαν οι Αξιωματικοί η τεχνογνωσία των Μηχανικών της 332 Μοίρας και οι σημειώσεις τους ξεπέρασαν κατά πολύ τις γνώσεις των ίδιων των κατασκευαστών. Αλλά ακόμη και τα «πέτρινα χρόνια» για την 332 Μοίρα οι Μηχανικοί έκαναν τα δικά τους μικρά αλλά τεράστιας αξίας θαύματα κρατώντας ζωντανή μια από τις πιο σημαντικές Μοίρες της Πολεμικής Αεροπορίας και της αεροπορικής βάσης της Τανάγρας.

Δείτε περισσότερα

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: "Call sign Γεράκι"...Στην 332 Μοίρα τα ελληνικά Rafale, ID: 26243

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual