Παράδοση – Παραλαβή Διοικήσεως Αγωγού Καυσίμων

IMG_2838-1024x675

Παράδοση Παραλαβή πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμου  (ΔΑΚ) με παρουσία του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Γκοντικούλη.

dak1

Η ΔΑΚ Δ έχει την έδρα της στο Ελευθέριο Λάρισας, Ιδρύθηκε το 1959 και η αποστολή της  είναι, η εξασφάλιση λειτουργίας του συστήματος αγωγού καυσίμων για επίτευξη συνεχούς ανεφοδιασμού σε καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε ειρηνική και πολεμική περίοδο.

Δελτίο Τύπου ΓΕΑ

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (ΔΑΚ), στη Λάρισα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της ΔΑΚ, από τον Σμήναρχο Πλάτων Γαβριηλίδη στον Σμήναρχο (Ε) Θεοφάνη Σακοράφα, παρουσία του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Γκοντικούλη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς, οι Διοικητές των υπαγόμενων Μονάδων της ΔΑΚ, διατελέσαντες Διοικητές της Διοίκησης, αντιπροσωπείες από τις τοπικές πολιτειακές, στρατιωτικές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Διοίκησης.

Δείτε φωτογραφίες