Καταγραφή

15 και 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά το Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΠΑ, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εκμετάλλευσης καινοτόμων ιδεών.

Ανακοίνωση ΠΑ

Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) από το 2013 διοργανώνει ετησίως το Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΠΑ, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εκμετάλλευσης καινοτόμων ιδεών.

Ο προβληματισμός, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η άντληση – εκμετάλλευση καινοτόμων ιδεών και λύσεων, μέσα στο σημερινό, ευμετάβλητο, στρατηγικό και οικονομικό περιβάλλον, στοχεύουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας της ΠΑ.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: 7ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, ID: 25609

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Η Πολεμική Αεροπορία διοργανώνει το 7ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, στο Αμφιθέατρο «Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς» της Σχολής Ικάρων στη Δεκέλεια, στις 15 και 16 Μαΐου 2019 με θέμα «Η Αεροπορική Ισχύς ως Στρατηγικός παράγοντας στην εξέλιξη της Άμυνας και Ασφάλειας».

Στον χώρο VIP πρόκειται να παρουσιαστούν δέκα (10) εμβληματικά εκθέματα της συλλογής του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά με συνάφεια προς το αντικείμενο του συνεδρίου. Επίσης στον χώρο έξω από το Αμφιθέατρο «Νικόλαος Σιαλμάς» θα διεξαχθούν εργαστήρια (Workshops) με επιλογή των παρακάτω τριών θεματικών ενοτήτων:
• Υπολογιστικές Μηχανές της Αρχαιότητας,
• Κρυπτογραφία
• Παιχνίδια Στρατηγικής των Αρχαίων Ελλήνων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους μέσα από ένα εκπαιδευτικό – ψυχαγωγικό εργαστήρι που θα λειτουργήσει ως συνδετήριος κρίκος της Αρχαιότητας με το σήμερα στον τομέα της τεχνολογίας.

Δηλώσεις συμμετοχής σε ανωτέρω εργαστήρια κατόπιν της εγγραφής, μέσω e-mail, στη διεύθυνση airpowerconf@haf.gr (Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών)

Δηλώσεις συμμετοχής

Πρόγραμμα συνεδρίου