Ένας μπαστουνόβλαχος που ζει στην κοινωνία των ανθρώπων, είχε την φαεινή ιδέα να κάνει μια ηλίθια πράξη.. ζωγραφίζοντας με σπρέι το εικονοστάσι του Ανθ/γόυ (Ι) Καρακώστα Ευστράτιου    που σκοτώθηκε με A-7H Corsair II στα βουνά του Αμάραντου Τρικάλων το 1984. Όλα αυτά συνέβησαν το 2014.

Οι γονείς του Λαρισαίου πιλότου, σαν φόρο τιμής για το χαμένο παλικάρι τους, έφτιαξαν ένα εικονοστάσι πάνω στο δρόμο για να τον θυμούνται. Πέρασαν 30 χρόνια, και εμφανίστηκε ένας ξεφτίλας, και πήγε και έγραψε το σήμα του αναρχισμού πάνω στο εικονοστάσι.

Αυτή η ενέργεια δείχνει ότι γενικός στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά άρρωστα μυαλά… και το λέμε αυτό γιατί ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πολλάκις έχουν συμβεί κανιβαλισμοί είτε σε εικονοστάσια, είτε σε μνημεία, είτε σε στατικά εκθέματα  γενικότερα της ΠΑ .

Ποιος ήταν ο πιλότος που έπεσε με το αεροσκάφος A-7H/Ε Corsair στον Αμάραντο Τρικάλων;
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Βασιλείου: Γεννήθηκε το 1955 στη Λάρισα.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Μπαστουνόβλαχος είχε γράψει το σήμα της αναρχίας στο εικονοστάσι του Καρακώστα Ευστράτιου, ID: 275

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Το Σεπτέμβριο του 1977 εισήλθε στη Σχολή Ικάρων (53η σειρά) και αποφοίτησε το Μάιο του 1981 με το βαθμό του ανθυποσμηναγού.

Σκοτώθηκε στις 10 Μαΐου 1984 σε ορεινή περιοχή του χωριού Αμάραντος Καλαμπάκας, συνεπεία πτώσεως του αεροσκάφους Α-7Η της 347 Μοίρας Βομβαρδισμού της 110 Πτέρυγας Μάχης (Λάρισα), στο οποίο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής.

http://trikalaweb.blogspot.gr