Το κυριότερο όλων σε μια πτέρυγα μάχης είναι η ασφάλεια της, για αυτό το σκοπό υπάρχουν οι μοίρες Άμυνας φρούρησης που δεν “διαφέρουν” σε τίποτα από τις μοίρες αεροσκαφών που υπηρετούν στην πολεμική αεροπορία, εργάζονται 24 ώρες την ημέρα, 365 ήμερες το χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την διασφάλιση των εγκαταστάσεων της πολεμικής αεροπορίας.

Η εκπομπή “Αιχμή Του Δόρατος” Βρέθηκε στην 410 Μοίρα Άμυνας Φρούρησης της 110 Πτέρυγας Μάχης όπου και παρακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία για την διασφάλιση ενός αεροδρομίου ; Ενημέρωση,  εκπαίδευση, ανάλυση του αποτελέσματος. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία για να φέρεις εις πέρας μια αποστολή όταν θα χρειαστεί να αποτρέψεις μια εξωτερική απειλή ενός αεροδρομίου.

Τα αντιαεροπορικά συστήματα μιας πτέρυγας είναι το Α και το Ω μόνο όμως για την αντιαεροπορική κάλυψη ενός αεροδρομίου, εξίσου σημαντικό κομμάτι για να αποτρέψεις τον εισβολέα σε μία πτέρυγα είναι και οι τετράποδοι φρουροί. Το πρωί εκπαιδεύονται το βράδυ περιπολούν, οι εντολές που θα του δώσει ο συνοδός του, του δίνουν το έναυσμα για να εξουδετερώσει κάθε επίδοξο εισβολέα που θα εισχώρηση μέσα σε μια στρατιωτική βάση.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Η "αιχμή του δόρατος" στην 410 Μοίρα Άμυνας Φρούρησης (Φωτογραφίες - Βίντεο), ID: 598

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Οι στρατιωτικοί σκύλοι εντάσσονται και αυτοί ως στελέχη όπου υπηρετούν σε κάθε μοίρα άμυνας φρούρησης μαζί με τους συνοδούς και τους εκπαιδευτές, είναι επιφορτισμένοι με τον επικίνδυνο αλλά και καθοριστικό ρόλο της Φύλαξης των μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας έναντι οποιασδήποτε  απειλής.

Μην χάσετε την Τρίτη 3/5/2016 και ώρα 21:00 μ.μ στο http://www.polemikiaeroporiahaf.blogspot.gr την διαδικτυακή εκπομπή “Αιχμή Του Δόρατος στην 410 ΜΑΦ.