Μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ σε συνεργασία με τις Κυπριακές δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν όπως ανακοίνωσε η Λευκωσία από σήμερα 9 Μαρτίου και μέχρι τις 11 Μαρτίου 2016 εντός του FIR Λευκωσίας την προγραμματισμένη άσκηση «ΟΝΗΣΙΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ 1 – 2016».

Η διεξαγωγή της άσκησης εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και θα συμμετέχουν επίγεια και εναέρια μέσα.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς

“Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς στο πλαίσιο του Προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ, διεξάγει από 09 μέχρι 11 Mαρ 2016 αεροπορική – αντιαεροπορική άσκηση, με συμμετοχή δυνάμεων αεράμυνας και ελικοπτέρων της ΕΦ και μαχητικών αεροσκαφών και μη επανδρωμένων αεροχημάτων – UAVs της Ισραηλινής Αεροπορίας.
Η άσκηση εκτελείται σε 2 περιοχές της ελεύθερης επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στις περιοχές της Πάφου και Τροόδους και περιλαμβάνει πτήσεις UAVs, ασκήσεις εναέριας μάχης, καθώς και προσβολές συγκεκριμένων στόχων οι οποίοι προστατεύονταν από δυνάμεις Αεράμυνας”.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Δεκάδες μαχητικά, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Ισραήλ στο FIR Λευκωσίας για κοινή άσκηση με τις Κυπριακές δυνάμεις, ID: 2781

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

www.pronews.gr