Μοναδικό θέμα συζήτησης συνεχίζει να είναι στη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας του Αράξου ο βαρύτατος τραυματισμός της 24χρονης υπαξιωματικού, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, όταν κατά τη διάρκεια επίσημης διήμερης άσκησης στην οποία κι έπαιρνε μέρος, συμμετείχε στη διαδικασία μεταφοράς καυσίμων, μέχρι την «πίστα», όπου βρίσκονταν μαχητικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή υπαξιωματικός – που πρόσφατα είχε μετατεθεί στην 116 ΠΜ Αράξου από τη Λάρισα για λόγους προβλεπόμενης συνυπηρέτησης με τον επίσης στρατιωτικό σύζυγό της- έχει υποστεί σοβαρά τραύματα που εγείρουν ανάγκη περαιτέρω ιατρικής υποστήριξης, πέραν μιας επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο ΠΓΝΠ.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Η κοπέλα, έκανε εργασία κάτω από τη δεξαμενή καυσίμου (CFT), αλλά λόγω του αέρα που είχε εκείνη την ώρα στην περιοχή – τέτοιον που σήκωνε πέτρες – η δεξαμενή κουνήθηκε, έφυγε από την κλίνη και σταμάτησε επάνω της συνθλίβοντας την στο πίσω πάνω μέρος του σώματός της».

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Στο εξωτερικό η 24χρονη υπαξιωματικός της ΠΑ, ID: 2873

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Από τη μέρα του συμβάντος, η σιωπή και τα ερωτηματικά συνυπάρχουν για όλα τα παραπάνω, ενώ εκεί όπου σημειώθηκε το ατύχημα η προσέγγιση του οποιουδήποτε ήταν αδύνατη και το σημείο φυλασσόμενο από την ασφάλεια αεροδρομίου επί ημέρες για να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς και λίγα 24ωρα αργότερα όλα τα εξαρτήματα μαζεύτηκαν για ευνόητους λόγους…

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η 24ΧΡΟΝΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή υπαξιωματικός – που πρόσφατα είχε μετατεθεί στην 116 Π.Μ Αράξου από τη Λάρισα διά λόγους προβλεπόμενης συνυπηρέτησης με τον επίσης στρατιωτικό σύζυγό της – έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα α΄ οσφυϊκού σπονδύλου και παρά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου, κινδυνεύει να μην μπορέσει να περπατήσει και να κινηθεί όπως πριν, λόγω της «ρήξης νωτιαίου μυελού».

Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν ότι το θέμα της κατάστασης της υγείας της κοπέλας το έχει αναλάβει προσωπικά ο Αρχηγός ΓΕΑ, που σκοπεύει «να τη στείλει με έξοδα της Π. Α στο εξωτερικό», όπως ακριβών αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Πενταγώνου.

https://patratora.gr