Την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων «Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς», στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, το 4ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με θέμα «Shaping the Future Air Power».

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) με σκοπό την εξέταση της προοπτικής εξέλιξης της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσα από τις υπαρκτές σημερινές προκλήσεις και περιορισμούς, ώστε να παραμείνει στο μέλλον ως η αξιόπιστη επιλογή ισχύος στο σύνθετο και δυναμικό περιβάλλον ασφάλειας.

Τα αντικείμενα που θα εξετασθούν έχουν κατανεμηθεί σε τέσσερεις (4) συνεδρίες: «Το Πλαίσιο»,  «Η Πρόκληση», «Τα Μέσα» και «Αεροπορική Ισχύς – Έρευνα  και Ανάπτυξη».

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Βίτσας, ενώ ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, οι Αρχηγοί των Πολεμικών Αεροποριών της Ιταλίας, του Ισραήλ και του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Διοικητής της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής και Διοικητή των Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: 4o Συνέδριο Αεροπορικής ισχύος, ID: 3532

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual