Με RF-4E Phantom της 110 Πτέρυγας Μάχης, προσγειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στη Λάρισα, ο Αϊ Βασίλης. Ο ιπτάμενος Αγιος Βασίλης, έγινε δεκτός στην πίστα της 110 Πτέρυγα Μάχης, με ενθουσιασμό από τα παιδιά Παιδικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων (που φιλοξενεί παιδιά των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας) αλλά και από παιδιά οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

O ιπτάμενος Αι Βασίλης χαιρέτισε τους μικρούς του φίλους, μοίρασε δώρα, ενώ η παιδική γιορτή συνεχίστηκε στη Λέσχη Αξιωματικών της 110 Πτέρυγας Μάχης. Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία και ειδικότερα τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Τον Άγιο Βασίλη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης Σμήναρχος (Ι) κ. Δημήτριος Τσιρογιαννίδης, ο οποίος πέταξε με F-16 Block 52+  που συνόδευσε το RF-4E του Αι Βασίλη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, αξιωματικοί της 110 Π.Μ, γονείς και παιδιά.

Σε δηλώσεις τους ο κ. Καλογιάννης εμφανώς ικανοποιημένος, τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μας αυτές τις ημέρες, πρέπει να τις περνάμε με αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Με RF-4E ήρθε ο Αϊ Βασίλης στη Λάρισα, ID: 4896

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Πολεμική Αεροπορία και προσωπικά προς το διοικητή της 110 Π.Μ Σμήμαρχο Δημ. Τσιρογιάννίδη για τη συνεργασία με το Δήμο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Συμπλήρωσε δε η εκδήλωση καταδεικνύει και τη μακροχρόνια στενή σχέση και συνέργεια μεταξύ της τοπικής κοινωνίας της Λάρισας και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την πλευρά του ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης Σμήμαρχος (Ι) Δημ. Τσιρογιαννίδης, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους κατοίκους της Λάρισας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πετυχημένη εκδήλωση και για το επίπεδο της συνεργασίας με το Δήμο Λαρισαίων και προσωπικά με το δήμαρχο κ. Καλογιάννη.

Τέλος ο Αγιος Βασίλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν μικροί και μεγάλοι και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία και δημιουργία.

http://www.ert.gr