Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχγιάν

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ  και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, που επισκέπτεται, μετά από πρόσκληση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την έκθεση “Dubai Airshow 2015”, συναντήθηκε με τον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτή Ανώτατο Διοικητή των Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχγιάν.


Συζήτησαν θέματα διμερούς στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν και να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους σε αυτούς τους τομείς.

Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα της περιοχής στα οποία υπήρξε σύμπτωση εκτιμήσεων. Συμφώνησαν να συνεργαστούν και να συμβάλουν στην επικράτηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση στον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι  να επισκεφθεί επίσημα την Αθήνα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο περιθώριο της έκθεσης συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπρόεδρο, Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ηγεμόνα του Ντουμπάι Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων διμερούς ενδιαφέροντος.

Τέλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον διάδοχο του Εμιράτου του Ντουμπάι Σεΐχη Χαμπντάν Μπιν Μοχάμεντ Μπιν Αλ Μακτούμ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.