Βαθιά υπόκλιση για την ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας για τη νέα διάκριση που κατέκτησε.

Θρίαμβος της ελληνικής ομάδας στη διεθνή στρατιωτική έκθεση Royal International Air Tattoo 2015» (RIAT), που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την 15η έως την 20η Ιουλίου.

Το βραβείο «The best Livery» για το αεροσκάφος με την καλύτερη εμφάνιση κατέκτησε η ελληνική ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, για τη νέα σχεδίαση και τον χρωματισμό του αεροσκάφους επίδειξης, το οποίο συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

Όπως τόνισε ο σμηναγός Σωτήρης Στράλης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, «ήταν μεγάλη χαρά για την ομάδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο RIAT 2015 και εξίσου μεγάλη τιμή να κερδίσει τη διάκριση για την καλύτερη εμφάνιση αεροσκάφους».

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Θρίαμβος της Πολεμικής Αεροπορίας: Σάρωσαν τα ελληνικά φτερά σε βρετανικό διαγωνισμό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ), ID: 9921

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual