Δύο ώρες τηλεοπτικό αφιέρωμα στην πολεμική αεροπορία από το polemikiaeroporiahaf και το ZEYS TV. Την Τετάρτη 8 Ιουνίου ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλειάδης και η παρουσιάστρια του ZEYS TV Βιβή Κάραλη είχαν την  ευκαιρία να βρεθούν στα άδυτα της 110 ΠΜ εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ΠΑ.

Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε την βάση της 110 ΠΜ στις 07:00 π.μ. Εκεί μας υποδέχθηκε η ασφάλεια της μονάδος όπου μας οδήγησε στο διοικητήριο για τον πρωινό καφέ μας παρέα με τον Διοικητή της Μονάδος Σμήναρχο (Ι) κ΄ Τσιρογιαννίδη Δημήτριο, 3000 ώρες γράφει το logbook του κ΄ Τσιρογιαννίδη με το θρυλικό Mirage F-1CG και στην συνέχεια της καριέρας του με F-16 block 30 της 346 Μ. Στην συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη με θέμα τα καθήκοντα ενός Διοικητή μονάδος και το έργο που επιτελεί η πολεμική αεροπορία.

Επόμενος σταθμός 337 Μ. Στα φαντάσματα του Αιγαίου εκεί μας υποδέχθηκε ο Μοίραρχος της Μοίρας  Αντισμήναρχος (Ι) κ΄ Παπαδάκης Μιλτιάδης, η συγκεκριμένη Μοίρα σε κάνει να πιστεύεις ότι πραγματικά είναι σαν να μπαίνεις στο σπίτι σου, το ευχάριστο κλίμα σε κάνει να νιώθεις άνετα ότι καλύτερο για ένα δημοσιογράφο.  Δίχως να χάσουμε χρόνο ξεκίνησε η συνέντευξη του κ΄ Παπαδάκη. Αμέσως μετά είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον ΑΕ της Μοίρας και τον Αρχιμηχανικό της 337 M.

348 Μ.Τ.Α μία από της πιο ιστορικές μοίρες στην πολεμική αεροπορία όπου εκεί φωλιάζουν  από τα τελευταία παγκοσμίως RF-4E Phantom II τα πολλά λόγια γι αυτή την μοίρα περιττεύουν ο Μοίραρχος ο ΑΕ και ο αρχιμηχανικός της 348 ΜΤΑ μας έδωσαν το στίγμα της μαχητικότητας και της χρησιμότητας που υπηρετεί αυτή τι στιγμή η συγκεκριμένη Μοίρα.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.... Στα άδυτα της 110 ΠΜ (ΕΚΠΟΜΠΗ), ID: 10039

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Το καλύτερο απ όλα είναι να δούμε δύο ολόκληρες ώρες εντυπωσιακού υλικού που θα μεταδοθεί επί της οθόνης στο ZEYS TV σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου σε επανάληψη και ώρα 15:00 μ.μ, για όσους πάλι δεν μπορέσουν να το δουν την εκπομπή στην τηλεόραση ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να την παρακολουθήσετε.

Ευχαριστούμε θερμά :

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Το ΓΕΑ/ΕΓΑ και πιο συγκεκριμένα τον Διευθυντή Σμήναρχο (Ι) Δ. Γρηγοριάδη
Το Γραφείο Δημ. Σχέσεων του ΓΕΑ Επισμηναγό (Ι) Α. Παναγόπουλο
Τον Διοικητή της 110 ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Δ. Τσιρογιαννίδη
Τον Μοίραρχο της 337 Μ. Αντισμήναρχο (Ι) Μ. Παπαδάκη
Τον Μοίραρχο της 348 ΜΤΑ Αντισμήναρχο (Ι) Δ. Μπιριτζή
Τον ΑΕ της 337 Μ. Αντισμήναρχο (Ι) Π. Παπαμαυρουδή
Τον ΑΕ της 348 Μ. Αντισμήναρχο (Ι) Δ. Παπαδημητρίου
Τον Αρχιμηχανικό της 337 Μ. Επισμηναγό Δ. Μπίσκα
Τον Αρχιμηχανικό της 348 ΜΤΑ Επισμηναγό Γ. Σπυρόπουλο
Και τέλος Την Ασφάλεια αεροδρομίου  της 110 ΠΜ