Ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής για τον 59χρονου Αντισμήναρχου  ε.α Γεώργιου Κολώνη. από τον Αλμυρό Βόλου  βυθίζοντας στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία!

Ο άτυχος  αντισμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας έπινε τον καφέ του σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης παρέα με φιλικά του πρόσωπα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Ο κόσμος προσπαθούσε να τον συνεφέρει και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Φαρμακοποιός που αντιλήφθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θανόντα, έσπευσε να μετρήσει την πίεσή του, η οποία ήταν 7.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Ξεψύχησε Αντισμήναρχος ε.α της ΠΑ στο κέντρου του Βόλου!, ID: 10766

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)





Find solutions in the manual

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, που απουσίαζε σε άδεια, είπε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, ο 59χρονος ήταν ήδη νεκρός όταν παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο. Όπως είπε, στο Κέντρο Υγείας έγιναν επαλειμμένες προσπάθειες με απινίδωση, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο συνταξιούχος σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν πρόβλημα με την υγεία του. Πρόσεχε όμως πολύ και περπατούσε. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας πριν πάει για καφέ, περπάτησε 5 χιλιόμετρα.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του. Η κηδεία του έγινε την Τρίτη στις 11 το πρωί  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.