Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας σε ρόλο τερματοφύλακα. Σε έναν νέο ρόλο δοκίμασε τις δυνάμεις του ο Α/ΤΑ, και σίγουρα τον πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο. Κατέβασε στόρια που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Ο Α/ΤΑ συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα «στείλε το δικό σου μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας» που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αλκαζάρ Λάρισας. Στο δεύτερο ημίχρονο σαν αλλαγή αντικατέστησε τον τερματοφύλακα της ομάδας ΕΔ. Δεν ήταν όμως ο μόνος που συμμετείχε στον αγώνα, τον ακολούθησε και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος όπου  και αυτός έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Η διοργάνοση πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, οι ομάδες ήταν : Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της μικτής ομάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας, ενισχυμένη και από παλαίμαχους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ).

Το μήνυμα του αγώνα ήταν «στείλε το δικό σου μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας». Ο αγώνας διεξήχθη την Πέμπτη ώρα 18.00΄, στο στάδιο Αλκαζάρ. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης – Τυρνάβου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό, ήταν η ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας σε ρόλο τερματοφύλακα, ID: 11696

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Στη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, δεν υπήρχε εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο και η είσοδος για όλους ήταν ελεύθερη.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που προσκόμισε τρόφιμα και ρουχισμό στην Ιερά Μητρόπολη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, και στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και σε χώρο της 1ης Στρατιάς.