Την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου και η Διευθύντρια Νοσηλευτικού Τομέα του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΝ) Κωνσταντίνα Κυριάκου.

Το θέμα της εκδήλωσης “Νοσηλευτές: Δύναμη Αλλαγής – Αποτελεσματικοί στη φροντίδα – Αποδοτικοί ως προς το κόστος”, ανέπτυξε η Επισμηναγός (ΥΝ) Αναστασία Αγγελοπούλου.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο οικονομολόγος κ. Πασχάλης Μπουχώρης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα Υγείας: Σε ποιους τομείς υπάρχουν – έχουν αναπτυχθεί; Πού αλλού μπορούν να εφαρμοστούν; Γιατί και πότε αποτελούν λύση;”.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή στο 251ΓΝΑ, ID: 12337

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν Ανώτατοι και Ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Υγειονομικοί Αξιωματικοί των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε φωτογραφίες