Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο  διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος (Ι) κ. Δημήτριος Τσιρογιαννίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμή της ανάληψης των νέων καθηκόντων από τον ανώτερο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας μας.


Οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα που άπτονται κοινών αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας και της Πολεμικής Αεροπορίας, επαναβεβαιώνοντας το άριστο κλίμα συνεργασίας που επικρατεί.

Ο κ. Αγοραστός επεσήμανε στον διοικητή της 110 Π.Μ. πως «η παρουσία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών, προσδίδει στη Θεσσαλία ειδικό βάρος και επιπρόσθετη αξία» για να συμπληρώσει πως «η αιρετή περιφέρεια ως θεσμός όχι μόνον επιθυμεί, αλλά και συνεπικουρεί στην διατήρηση και αναβάθμιση των συγκεκριμένων μονάδων».

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Τσιρογιαννίδη να μεταφέρει στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της μονάδα του, τα αισθήματα ευγνωμοσύνης από τους πολίτες της Θεσσαλίας και τον ίδιο, για την  μεγίστης αξίας συνδρομή τους στην πατρίδα και στη διατήρηση του υπέρτατου ιδανικού της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Με τον Περιφερειάρχη Λάρισας είχε συνάντηση ο Διοικητής της 110 ΠΜ, ID: 12664

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Στο τέλος της συνάντησης ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.

http://paidis.com/