Η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 τελείωσε, μια άσκηση με αναβαθμισμένο χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και με στόχο να γίνει ακόμα καλύτερη για να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές που διεξάγονται διεθνώς. Πολλές οι απαιτήσεις για την Πολεμική Αεροπορία με δύσκολα σενάρια και με τα πληρώματα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.


Ο συντάκτης του http://www.polemikiaeroporiahaf.blogspot.gr Γιώργος Ευσταθίου βρέθηκε στην Ανδραβίδα στην καρδιά του κέντρου επιχειρήσεων της άσκησης.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν σύνθετες αεροπορικές αποστολές [Επιχειρήσεις Αντεπίθεσης (Counter Air Operations), Αποστολές Επιθετικής Σάρωσης (Fighter Sweep), Επιχειρήσεις Εναντίον Δυνάμεων Επιφάνειας (Anti Surface Force Air Operations), Επιχειρήσεις Υποστήριξης – Αεροπορικής Αναγνώρισης, Επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε Περιβάλλον Μάχης (Combat Search and Rescue), Αποστολές Στρατηγικής Επίθεσης, Άμεση Καταστολή Στόχων (Time Sensitive Targets)], σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, ημέρα και νύκτα.

Στην άσκηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αεροπορικών δυνάμεων,  ενώ για πρώτη φορά έλαβαν μέρος δυνάμεις ξένων χωρών και συγκεκριμένα του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ), ID: 12804

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual