Στην τελική της ευθεία έχει μπει η διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων «Ηνίοχος 2015» και από το πρωί στον χώρο της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος  μετείχε σε σύσκεψη στην οποία θα αποτιμηθούν τα συμπεράσματα από την πορεία της άσκησης, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και μέρος της.

Στην άσκηση παραβρέθηκε ο σύλλογος ΣΦΠΑ ΙΚΑΡΟΣ, και μας προσφέρει μια πρώτη γεύση από τις διαδικασίες των αεροσκαφών όπου αποθανάτισε ο Διονύσης Θεριστόπουλος, επίσης εκεί βρέθηκε και ο συντάκτης του polemikiaeroporiahaf  Γιώργος Ευσταθίου όπου έχει συλλέξει πλούσιο ρεπορτάζ και θα παρουσιαστεί στις επόμενες ημέρες .

Υπενθυμίζεται ότι η άσκηση «Ηνίοχος» ξεκίνησε στις 20 Απριλίου και φέτος ήταν αναβαθμισμένη, διακλαδική και συμμετείχαν αεροπορικές δυνάμεις από το Ισραήλ και ειδικές δυνάμεις στην κατάδειξη στόχων από τις ΗΠΑ.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Media day - ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 (Φωτογραφίες ΣΦΠΑ ΙΚΑΡΟΣ), ID: 13033

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Από τη μεριά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι Πολεμικές Μοίρες με 150 μαχητικά να βρίσκονται στον αέρα, όπως επίσης μεταφορικά αεροσκάφη και ελικόπτερα σε μια πρωτόγνωρη κινητοποίηση της ΠΑ για τα ελληνικά δεδομένα!