Διυπουργική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντικείμενο το θέμα των αεροδιακομιδών και τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων σε ένα νέο και αποτελεσματικότερο σχεδιασμό.


Συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ, εκπρόσωποι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέα Ξανθού, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου και υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του ΥΠΕΘΑ.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της αρχικής που έγινε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, επίσης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου τέθηκε το ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας ΥΠΕΘΑ και Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από τη σημερινή σύσκεψη προέκυψε η αναγκαιότητα εκμετάλλευσης του συνόλου των διαθέσιμων πτητικών μέσων και η στο μέγιστο δυνατό βαθμό συνεργασία ΕΚΑΒ, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: ΥΠΕΘΑ: Διυπουργική σύσκεψη για τις αεροδιακομιδές, ID: 14085

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual