Όπως είχαμε γράψει στο polemikiaeroporiahaf (εδώ) , κάποια στιγμή ο φάκελος C-27 Spartan ήταν φυσικό να ελεγχθεί και μάλιστα εξονυχιστικά. Απ΄ότι λένε οι πληροφορίες η Πολεμική Αεροπορία θα ενημέρωση τον Υπουργού κ΄ Πάνο Καμμένο  για τα μεταφορικά αεροσκάφη C-27.


Η συμφωνία που προβλέπει να μην παραλάβουμε τα τέσσερα τελευταία αεροσκάφη που ήταν και τα μοναδικά με δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού θα περάσει από “ακτινογραφία”. Το αντάλλαγμα για να “παραιτηθούμε” από την παραλαβή των τεσσάρων αεροσκαφών που ήταν στο μεγαλύτερο μέρος τους πληρωμένα, ήταν να υπάρξει από την ιταλική εταιρεία Alenia πλήρης και γρήγορη υποστήριξη ώστε να πετάξουν τουλάχιστον τα οκτώ που έχουμε παραλάβει. Από τα οποία πετάνε ένα με δύο!

Τα τέσσερα αεροσκάφη που δεν θα παραλάβουμε θα πουληθούν από τους Ιταλούς στο Μεξικό και όπως λένε οι πληροφορίες σε τιμή διπλάσια σχεδόν απ΄ αυτή που εμείς τα είχαμε αγοράσει.

Η ΠΑ όταν γινόταν η συζήτηση για την πρόταση της Alenia, ήταν διχασμένη. Και υπήρχαν πολλοί που υποστήριζαν ότι τα αεροσκάφη με δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού έπρεπε να παραληφθούν.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: C-27 Spartan - Άλλος ένας αμαρτωλός φάκελος, ID: 14143

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual