Την απίστευτη ομολογία ότι η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία που σχεδόν καθημερινά κάνει επίδειξη προκλητικότητας στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, έχει κυριολεκτικά… στερέψει από πιλότους, έκανε σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του Επιτελείου Αεροπορίας της Τουρκίας, αντιπτέραρχος Abidin Ünal.


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπτεράρχου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για τα αίτια των πολλών αεροπορικών ατυχημάτων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που έχουν στοιχίσει την ζωή σε μεγάλο αριθμό πιλότων τα τελευταία χρόνια, από το 2010 μέχρι το 2015 συνολικά έχουν αποχωρήσει από την ενεργό υπηρεσία 567 πιλότοι.

Από αυτούς, οι 193 αποχώρησαν αφού συνταξιοδοτήθηκαν ενώ οι υπόλοιποι για «διάφορους» λόγους προτίμησαν να αποστρατευτούν.

Ο Τούρκος αντιπτέραρχος προσπάθησε να αιτιολογήσει την αυξημένο αριθμό θανατηφόρων ατυχημάτων της πολεμικής αεροπορίας, κάτι που έχει θορυβήσει το σώμα και έχει προκαλέσει πολλές ενστάσεις για την καταλληλότητα της εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Τουρκικό ΓΕΑ: "Έχουμε στερέψει από πιλότους", ID: 14287

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Κατά την διάρκεια δε αυτής της αποκαλυπτικής συνέντευξης, αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη πιλότων για τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη καθώς τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια αθρόα έξοδο, εξέλιξη που έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα για την ομαλή λειτουργία της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας!

Θυμίζουμε ότι προ δύο ετών βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, κατηγόρησε την τότε κυβέρνηση Ρ.Τ.Ερντογάν για θρησκευτικούς διαχωρισμούς και ότι είχε καταφέρει να εκδιώξει από την ΤΗΚ 700 Αλεβίτες πιλότους!

“Ανακοίνωσε” τότε την “απόλυση” 800 ανδρών από την Αεροπορία της Τουρκίας (ΤΗΚ) εκ των οποίων οι 700 είναι Αλεβίτες, όπως ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ και σημαντικό μέρος των κατοίκων της χώρας

Οι υπόλοιποι 100 αποβάλλονται, λόγω κακής διαγωγής και χρεών από τυχερά παιχνίδια!

Ως φαίνεται τελικά η καταγγελία ήταν αληθινή και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται.

Σημειώνεται ότι οι Αλεβίτες (ίδιο θρήσκευμα με τους Σύρους Αλαουϊτες και τον Σύρο πρόεδρο Μ.Άσαντ) πιστεύουν στον τριαδικό Θεό και αποτελούν σιιτική αίρεση με χριστιανικές δοξασίες. Κατά πολλούς αποτελούν τους κρυπτοχριστιανούς που θα ξαναβαπτισθούν Ορθόδοξοι Χριστιανοί στους Έσχατους Καιρούς και κατά την προφητευόμενη από τους Αγίους μας διάλυση της Τουρκίας.

Μια τέτοια δήλωση αδυναμίας δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη από την ελληνική κυβέρνηση, που τώρα γνωρίζει ότι η ΠΑ μπορεί να επιβληθεί της ΤΗΚ λόγω λειψανδαρίας και κατώτερης εκπαίδευσης.

http://www.defencenet.gr/