Σφηκοφωλιά, από την οποία ξεκινούσε στο στήσιμο του διαχρονικού πλιάτσικου δισεκατομμυρίων ευρώ, στον βωμό της δήθεν θωράκισης της Άμυνας της χώρας, είναι η Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών. Και αυτό κανείς δεν μπορεί να… το αμφισβητήσει. Ένα μόνο μέρος της ληστείας που γινόταν είναι οι άγριες αρπαχτές της παρέας Τσοχατζόπουλου – Σμπώκου και όλων των πασίγνωστων οπλάδων (Θωμά Λιακουνάκου, Αλέξανδρου Τσάτσου, Σταύρου Κομνόπουλου, Π. Ευσταθίου, Φ. Λυγινού και Κ. Δαφέρμου), που είχαν υψηλούς φίλους – προστάτες στα ΜΜΕ.


Ήδη οι πρωταγωνιστές κάνουν μόνιμες… διακοπές στον Κορυδαλλό, υπάρχουν όμως αρκετοί που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι με την καταβολή χρηματικών εγγυήσεων δεκάδων χιλιάδων ευρώ, μέχρι να γίνει η δίκη τους, όπου οι κατηγορίες είναι πολύ βαριές. Με κυριότερη το ότι όλοι αυτοί εγκλημάτησαν: Άφησαν κυριολεκτικά άοπλη την Ελλάδα.

Ο πρόλογος αναγκαίος για τη συνέχεια που έρχεται…

Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας -Καμμένος, Ήσυχος και Τόσκας- είναι αποφασισμένη να βάλει τέρμα στην καταλήστευση των αμυντικών δαπανών, που με το αίμα του πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Ξηλώνεται όλη η αμαρτωλή Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών ???, ID: 14832

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ζητηθούν οι παραιτήσεις όλων των στρατιωτικών που υπηρετούν σήμερα στη Γενική Γραμματεία Εξοπλισμών. Θα ερευνηθούν όλοι οι φάκελοι αγοράς εξοπλιστικών προγραμμάτων, οι διαδικασίες με τις οποίες έχουν ανατεθεί και αν έχουν τηρηθεί οι προθεσμίες παράδοσης. Κατά μία πληροφορία, ενδέχεται να ζητηθούν τα «πόθεν έσχες» των επιτελικών στελεχών, και όχι μόνο.

http://staratalogia.blogspot.gr