Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο κ.Καμένος θα συναντήσει το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΝΑΤΟ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Υπουργού, Ελευθέριο Καραγιάννη.


Επίσης, ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόφορος Φωκαΐδης επικοινώνησε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και να τον προσκαλέσει στην Κύπρο, όπου ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψή του.

Τέλος, ο κ.Καμμένος, επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν – Ιβ Λε Ντριάν και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό συμβάν στην Ισπανία, όπου έχασαν τη ζωή τους και Γάλλοι στρατιωτικοί.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Συνάντηση Π.Καμμένου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, ID: 15469

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Συζήτησαν επί μακρόν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τις χώρες της νοτίου Ευρώπης. Ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Καμμένο να επισκεφθεί το Παρίσι. Η ημερομηνία θα καθορισθεί δια της διπλωματικής οδού.