Προσωρινός ανάδοχος της διαδικασίας αδειοδότησης του Υδατοδρομίου της Θεσσαλονίκης ορίστηκε η Hellenic Seaplanes μετά την υποβολή της χαμηλότερης προσφοράς και την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, βάζοντας την Θεσσαλονίκη στον χάρτη των υδατοδρομίων.

Με την οριστικοποίηση του αναδόχου, η Hellenic Seaplanes θα προχωρήσει με γρήγορα βήματα να καταθέσει τον φάκελο αδειοδότησης του υδατοδρομίου Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να προλάβει να ενταχθεί ως προορισμός στην επόμενη τουριστική περίοδο του 2015.

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Στέλιος Αγγελούδης, ολοκληρώθηκε σήμερα με το άνοιγμα των προσφορών για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου. Η Θεσσαλονίκη όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει πολύ πιο γρήγορα υδατοδρόμιο από την Αθήνα, δημιουργώντας την κεντρική βάση του δικτύου στην Βόρεια Ελλάδα όπου θα ξεκινάνε δεκάδες προορισμοί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Βόρεια Ελλάδα κος Κωνσταντίνος Λουμπούτης είπε «ο ΟΛΘ έχει κάνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη υδατοδρομίων στην Βόρεια Ελλάδα. Πολύ σύντομα θα έχουμε ένα σημαντικό δίκτυο με προορισμούς που θα εξυπηρετούν τους Έλληνες αλλά και τους ξένους επισκέπτες».

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Η Θεσσαλονίκη στον χάρτη των ελληνικών υδατοδρομίων, ID: 17097

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

http://www.defence-point.gr/