Το Σαββάτο 1 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο αθλοπαιδιών του Δήμου Καλλιθέας Αττικής, οι αγώνες πρωταθλήματος Πάλης των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) έτους 2014.

Η διοργάνωση των αγώνων είχε ανατεθεί στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Στην ομαδική βαθμολογία την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με 151 βαθμούς, τη δεύτερη θέση η ομάδα του Στρατού Ξηράς με 108 και την τρίτη θέση η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος με 74 βαθμούς.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των ΕΔ και των ΣΑ καθώς και πλήθος φιλάθλων της πάλης.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Αγώνες Πρωταθλήματος Πάλης ΕΔ - ΣΑ Έτους 2014, ID: 17894

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2014, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, στελέχη της ΠΑ σε συνεργασία με τον καθηγητή Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου, πραγματοποίησαν διαδραστική ομιλία για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλλιθέας με θέμα: “Διατροφή του παιδιού”.

Δείτε φωτογραφίες