Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του,παρουσία πέντε μελών του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου.

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Θεοδοσουλάκης ,μέχρι χθες διοικητής του Κρατικού Εργοστασίου Αεροσκαφών μετατέθηκε στην ΔΑΕ. To μεσημέρι παρέδιδε τα καθήκοντά του. Στην τελετή που έγινε άφησε άφωνους το προσωπικό του ΚΕΑ αλλά και τους πτέραρχους που βρέθηκαν εκεί. Αφού έκανε μια ομιλία στην οποία αποθέωσε το προσωπικό το οποίο διοίκησε ο Ταξίαρχος ανακοίνωσε από μικροφώνου την απόφασή του να παραιτηθεί!

Δεν άφησε αιχμές, ούτε εξήγησε λεπτομερώς την αιτία που τον οδήγησε σ΄ αυτή την απόφαση. Πιθανότατα έχει να κάνει με την απόφαση μετάθεσής του την οποία θεώρησε ίσως “ανεξήγητη”.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πλέον φορτισμένα από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. Δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα που κυριαρχεί στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Είναι και πολλά άλλα ,όπως οι μεταθέσεις τους, η εξέλιξή τους, αλλά πάνω απ΄ όλα η αξιοκρατεία με την οποία όλα αυτά γίνονται.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Ταξίαρχος της ΠΑ παραιτήθηκε διαβάζοντας την τελευταία ημερήσια διαταγή στη μονάδα του!, ID: 18670

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

http://www.onalert.gr/