Σε νοσοκομείο των Αθηνών διακομίσθηκε ένας κολυμβητής με μερικό ακρωτηριασμό του αντιβραχίου, ο οποίος προκλήθηκε από μικρό ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Ακρωτηράκι Λακκίου, στον θαλάσσιο δίαυλο της Μαρίνας Λέρου.

Όπως αναφέρει το lerosnews.gr, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Καρανικόλας δήλωσε πως πρόκειται για σοβαρό περιστατικό και για αυτόν τον λόγο κρίθηκε ότι ο άτυχος κολυμβητής πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στην  Κω, κι από εκεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας για την αποκατάσταση του άκρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν ο κολυμβητής, στην προσπάθειά του να διασχίσει τον θαλάσσιο δίαυλο της Μαρίνας Λέρου χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος.

Εδώ να διορθώσουμε και να αναφέρουμε με πληροφορίες αναγνώστη μας,  ότι η μεταφορά του έγινε από Λέρο στην Κω με super puma, και από την Κω στην 112 Π.Μ στην Ελευσίνα.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Ακρωτηριάστηκε κολυμβητής, συνδρομή από super puma και C-27J, ID: 19205

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το εν λόγω περιστατικό αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας από το Λιμεναρχείο Λέρου, ενώ είναι ενήμερη και η οικεία Εισαγγελική Αρχή.