Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου μεταφέρθηκε, αργά χθες το βράδυ, ο ένας από τους τέσσερις εγκαυματίες, μετά το ατύχημα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην Παλιανή.


Οι εργαζόμενοι υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα την Τρίτη το πρωί στο οινοποιείο όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.

Η μεταφορά του 38χρονου, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έγινε με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο έφθασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει. Παράλληλα, αναζητείται μία ακόμη κλίνη στο ίδιο νοσοκομείο για τον δεύτερο εγκαυματία 41 ετών, και πιθανότατα η μεταφορά του να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Στο μεταξύ, ο τρίτος εγκαυματίας, 48 ετών, βγήκε από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και νοσηλεύεται πλέον σε θάλαμο, ενώ ο τέταρτος, 31 ετών, παραμένει διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων της Αθήνας.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Στην Αθήνα με C-130 ο ένας από τους 4 εγκαυματίες του ατυχήματος με την ποτάσα, ID: 19437

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

http://www.defencenet.gr/