Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά.

//player.vimeo.com/video/101077164 Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, o Πρέσβης της Νιγηρίας, κ. Ayodeji Ayodele, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Ναυτικού, Στρατού, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, εκπρόσωποι των δικαστικών και θρησκευτικών Αρχών, ξένες αντιπροσωπείες, συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν τριάντα (130) Ανθυποσμηναγοί από τους οποίους οι εκατόν επτά (107) από την Ελλάδα, εννέα (9) από την Κύπρο, τρεις (3) από την Ιορδανία, ένας (1) από τη Συρία, πέντε (5) από τη Λιβύη, ένας (1) από το Μαυροβούνιο, τρεις (3) από τη Νιγηρία και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Ορκωμοσία Νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων (video), ID: 20032

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Δείτε φωτογραφίες.