ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ Σ.Α.

Στον φιλόξενο χώρο της νεανικής εστίας του Ιερού Ναού του Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου, ο Οικονομολόγος Αξιωματικός εν αποστρατεία και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ. κ. Αντωνιάδης Ιωάννης, μίλησε σε πλήθος στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α., αναφορικά με την υφιστάμενη οικονομική πραγματικότητα και τις… προοπτικές για τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικούς.

Στην αρχή και αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή-ιστορικό για το «πώς φθάσαμε έως εδώ», τεκμηρίωσε με στοιχεία και πίνακες το γεγονός πως, οι στρατιωτικοί (στελέχη Ε.Δ. & Σ.Α.), έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις από οποιαδήποτε άλλη εργασιακή-κοινωνική ομάδα και φορέα (για αυτό και η επιλογή τους για να εισπράξουν-όσοι το εισέπραξαν-μέρος του κοινωνικού μερίσματος), καυτηριάζοντας παράλληλα τις φερόμενες ως δηλώσεις των αρμοδίων Υπουργών Οικονομικών, πως εφόσον δικαιωθούν στο ΣτΕ, θα υποστούν ισοδύναμα μέτρα (καθεστώς που δεν εμφανίζεται για τους δικαστικούς, καθώς ενώ υφίσταται πρόβλεψη στο νέο μεσοπρόθεσμο για επιστροφή στις αποδοχές του 2012, δεν υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη εσόδων, από ισοδύναμα μέτρα).

Δείτε περισσότερα.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις από οποιαδήποτε άλλη εργασιακή - κοινωνική ομάδα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ), ID: 21515

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual