Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά τα προαπαιτούμενα για την καταβολή των υπολοίπων δόσεων που επιχειρεί να θέσει η τρόικα ακόμα και σε θέματα που άπτονται στην εθνική ασφάλεια της χώρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr , oι δανειστές απαιτούν, εδώ και τώρα, να υπάρξουν μεγάλες μειώσεις και στο κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων ,γεγονός που δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό στο Πεντάγωνο, με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μην έχει πάρει ακόμα θέση.

Η μείωση του κόστους της άμυνας της χώρας σημαίνει με απλά λόγια , μείωση της θητείας, όχι στην αποστράτευση αξιωματικών πριν συμπληρώσουν 35ετία, λιγότερα μαχητικά στο Αιγαίο , περιορισμό των πολεμικών πλοίων, συρρίκνωση μονάδων, αποδεκατισμό μηχανοκίνητων ταξιαρχιών (άρματα μάχης , αυτοκινούμενα πυροβόλα, πυραυλικά συστήματα κ.α.), μείωση της Αεροπορίας Στρατού και πολλά άλλα.

Δείτε περισσότερα.

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Η τρόικα απαιτεί εδώ και τώρα μεγάλες περικοπές στο Στρατό, στην Αεροπορία και στο Ναυτικό της χώρας, ID: 22016

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual