Κοινωνικές Δράσεις – Εκδηλώσεις Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα από το ΑΤΑ

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και οι Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή της Λάρισας, πραγματοποίησαν κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία:

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Κοινωνικές Δράσεις - Εκδηλώσεις Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα από το ΑΤΑ, ID: 23236

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Της 140 Σμηναρχίας Επιχειρησιακών Πληροφοριών Ηλεκτρονικού Πολέμου (140ΣΕΠΗΠ) επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Λάρισας και προσέφερε παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά.
Της 110 Πτέρυγας Μάχης (110ΠΜ) επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Θηλέων, όπου προσέφερε δώρα και το Γηροκομείο Λάρισας όπου παρέθεσε γεύμα στους τροφίμους.
Του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) επισκέφθηκε το 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Ειδικής Αγωγής Λάρισας, όπου προσέφερε παιχνίδια.
Της Μοίρας του Αρχηγείου (Μ.ΑΤΑ) επισκέφθηκε το σύλλογο παιδιών με αναπηρία “Φλόγα”, στη Γιάννουλη και προσέφερε χρηματικό ποσό.
Της Διοίκησης Αεροπορικών Καυσίμων (ΔΑΚ) επισκέφθηκε το ίδρυμα “Αριστεύς” και προσέφερε δώρα στα παιδιά.
Του ΑΤΑ επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και προσέφερε χρηματικό ποσό, με σκοπό την ενίσχυση του προγράμματος “Επιούσιος”.

Δείτε φωτογραφίες