Ένα δημοσίευμα που περισσότερο εναπόκειται στον τομέα των επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου, για τις δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε στην τουρκική εφημερίδα Habertürk.
Η τουρκική εφημερίδα Habertürk ισχυρίζεται πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες στο Αιγαίο λόγω οικονομικής κρίσης.


« Ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες καθώς μια απογείωση κοστίζει 10.000 Ευρώ» είναι ο τίτλος της Habertürk που γράφει πως «από την 1η Ιουλίου και μετά οι Έλληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας»!

Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « στην ιστοσελίδα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία αναφορά για ‘παραβίαση εναέριου χώρου’. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν συνδέουν την εξάλειψη των ‘παραβιάσεων’ με την οικονομική κρίση της Ελλάδας».

Η Ηabertürk γράφει πως κάθε απογείωση ενός F-16 κοστίζει 10.000 Ευρώ, του Mirage-2000 11.000 Ευρώ. Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως το 2012 η Ελλάδα ξόδεψε 20 εκατομμύρια Ευρώ και σχολιάζει πως «τώρα αυτά τα χρήματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν».

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ HABERTURK "Οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά για αερομαχίες", ID: 24398

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual

Φυσικά είναι πάγια τακτική των Τούρκων να θεωρούν τις δικές τους παραβιάσεις, βόλτα στο δικό τους εναέριο χώρο, και τις αναχαιτήσεις μας ως παραβιάσεις.

Πηγή: http://www.defencenet.gr