Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) στην Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη 21 Ομογενών Ενήλικων μαθητών του θερινού σχολείου της Παμμεσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά.

Επικεφαλής του σχολείου ήταν η επιστημονική υπεύθυνος, Καθηγήτρια κ. Γεωργία Ξανθάκη Καραμάνου, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία συνοδευόταν από τις Επίκουρες Καθηγήτριες, κ. Ελένη Βολονάκη και κ. Σοφία Καπετανάκη. Επίσης, παρευρέθηκαν οι ομογενείς συνοδοί δάσκαλοι των σπουδαστών κ. Ποντκοβιρώφ Νανούσκα από την Ουκρανία και κ. Βάσσου Βίβιαν από τον Καναδά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε σύντομη αδιαβάθμητη ενημέρωση για την αποστολή και το έργο της Μονάδας, περιήγηση στην πίστα Τ-2E, πίστα Τ-6A, φωτογράφηση με Αεροσκάφη των δύο τύπων, επίδειξη με γεράκι από την Ομάδα Εκφοβισμού Πτηνών (ΟΜΕΠ), επίσκεψη στους χώρους του Σμήνους Εκπαίδευσης Εδάφους Τ-6 (F/S) και της 364 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος με σχετική ενημέρωση από τον Διοικητή της Μοίρας και επίδοση αναμνηστικής πλακέτας από τον Διοικητή της Πτέρυγας.

Πηγή: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=7922

Ad debug output

The ad is displayed on the page

current post: Επίσκεψη 21 Ομογενών Ενήλικων Μαθητών του θερινού σχολείου της Παμμεσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στην 120 ΠΕΑ, ID: 25179

Ad: Ad created on 20 Οκτωβρίου 2020 21:22 (26388)
Placement: Content (content)

Find solutions in the manual